donderdag 11 december 2014

Balls & Glory


Interview met Wim Ballieu (11/12/2014) - Balls and Glory (www.ballsnglory.be)

Wim heeft van een eenvoudig basisproduct een hype gecreeërd: de handcrafted meetballs.
Het concept bestaat uit diverse ingrediënten, allerlei smaken gecombineerd in handgedraaide gehaktballen, die er niet alleen aantrekkelijk uitzien (het oog wil ook wat), maar ook nog eens verrukkelijk smaken. Of hoe je ‘basics & lifestyle’ perfect kunt combineren.
Wim, de typisch Vlaamse slagerszoon, volgde een koksopleiding en opende een eigen traiteurszaak.  Na de studies, werkervaringen en reizen wou hij wel terug naar de basisproducten, maar hij wou veel meer dan worsten alleen. 

De kernwaarden bewaren en de komende 2 jaar extra restaurants openen, waarvan 1 in Brussel, dat zijn de plannen voor de nabije toekomst.  De samenwerking tussen Wim, een man met een jarenlange ervaring en een jong team van dynamische en enthousiaste werknemers, zorgt voor een leerijke wisselwerking. De kennis wordt overgedragen naar een volgende generatie en hij kan leren uit zijn fouten.  Mensen met talenten samenzetten zorgt voor vernieuwing en verbetering.
Hij is fier om Belg te zijn want België is volgens hem het beloofde land, zeker als het om eten gaat. België bezit een schat aan ingrediënten....maar Wim is ook een wereldburger en hij houdt ervan zijn grenzen te verleggen.  Eerst Brussel veroveren en dan de volgende stap nemen. In zijn taal klinkt het als volgt : nieuwe restaurants openen, die niet alleen mooi ogen, maar ook een leuke sfeer uitstralen en de lekkerste handgedraaide en gevulde gehaktballen serveren.

Laat de bal maar rollen...

Balls & Glory tantalises your tastebuds with the world’s most delicious meatballs, made with mince from our very own farm, handcrafted and famous for their super tasty, liquid filling!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten