Interview met Wim Ballieu (11/12/2014) - Balls and Glory (www.ballsnglory.be)
Wim heeft van een eenvoudig basisproduct een hype
gecreeërd: de handcrafted meetballs.
Het concept bestaat uit diverse ingrediënten,
allerlei smaken gecombineerd in handgedraaide gehaktballen, die er niet alleen
aantrekkelijk uitzien (het oog wil ook wat), maar ook nog eens verrukkelijk
smaken. Of hoe je ‘basics & lifestyle’ perfect kunt combineren.Wim, de typisch Vlaamse slagerszoon, volgde een koksopleiding en opende een eigen traiteurszaak. Na de studies, werkervaringen en reizen wou hij wel terug naar de basisproducten, maar hij wou veel meer dan worsten alleen.
De kernwaarden bewaren en de komende 2 jaar extra restaurants
openen, waarvan 1 in Brussel, dat zijn
de plannen voor de nabije toekomst. De
samenwerking tussen Wim, een man met een jarenlange ervaring en een jong team
van dynamische en enthousiaste werknemers, zorgt voor een leerijke
wisselwerking. De kennis wordt overgedragen naar een volgende generatie en hij
kan leren uit zijn fouten. Mensen met talenten samenzetten zorgt voor
vernieuwing en verbetering.
Hij is fier om Belg te zijn want België is volgens hem
het beloofde land, zeker als het om eten gaat. België bezit een schat aan
ingrediënten....maar Wim is ook een wereldburger en hij houdt ervan zijn grenzen te
verleggen. Eerst Brussel veroveren en
dan de volgende stap nemen. In zijn taal klinkt het als volgt : nieuwe restaurants openen, die niet
alleen mooi ogen, maar ook een leuke sfeer uitstralen en de lekkerste handgedraaide
en gevulde gehaktballen serveren.
Laat de bal maar rollen...
Balls & Glory tantalises your tastebuds with the world’s most delicious meatballs, made with mince from our very own farm, handcrafted and famous for their super tasty, liquid filling!
Balls & Glory tantalises your tastebuds with the world’s most delicious meatballs, made with mince from our very own farm, handcrafted and famous for their super tasty, liquid filling!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten