zondag 16 november 2014

in de voetsporen van top Belgen


De bedoeling is 2 partijen bij elkaar te brengen. De eerste groep bestaat uit laatstejaarsstudenten humaniora, de tweede groep bestaat uit Belgen met talent. Kunnen de personen uit de 1e groep in de voetsporen treden van de personen uit de 2e groep. 
Wie wil een voorbeeldfunctie hebben en waarom? Wie heeft vakmanschap dat hij wil doorgeven aan de volgende generatie? Wie heeft een speciaal talent, een uniek recept, een bijzondere uitvinding, een verwezenlijking,.. ?

En welke student is bereid iets speciaals te bereiken? Een Belg als voorbeeld te nemen? Wie heeft voldoende ambitie en wil topchef of topvoetballer worden of gewoon aan de top geraken? Zal hij zijn studiekeuze hierop baseren?

Hiervoor werden 2 soorten laatstejaarsstudenten geïnterviewd: 5 laatstejaarsstudenten ASO – Immersie in Waals-Brabant (arolln.be) en 5 studenten uit een topsportschool in Vlaams-Brabant. De bedoeling is zowel op sportief als op niet sportief vlak te weten te komen wat hun dromen en ambities zijn en hen, indien de kans zich aanbiedt, in de voetsporen te zetten van top Belgen.

Wat primeert is het gevoel fier te zijn om Belg te zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten